Fytyrën që zgjedh tregon shumë për personalitetin tënd - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

28/05/2020 9:49

Fytyrën që zgjedh tregon shumë për personalitetin tënd

Fun

Gazeta Express

28/05/2020 9:49

Sytë dhe truri ynë kanë një lidhje shumë të ndërlikuar sipas studiuesve, dhe gjithçka që ne shohim kalon nëpër miliona fotoreceptorë para se të arrijë në pjesën tonë intelektuale.

Atëherë truri lexon informacionin e marrë, e interpreton atë dhe na jep idenë e asaj që në fakt kemi parë. Dhe ajo pjesë e interpretimit, nuk është domosdoshmërisht identike për njerëzit me personalitete të ndryshme.

1. Cila fytyrë duket e surprizuar?

1. Je një person shumë modest dhe me secilin arrinë që të përshtatesh.
2. Je person shumë i organizuar dhe dëshiron që të kesh çdo gjë nën kontroll.

2. Cila fytyrë duket e stresuar?
1. Ndjehesh shumë i ngarkuar me punët që i ke, të duhet një pushim!
2. Nuk i ke qef gjërat strikte, fleksibiliteti është stili yt.

3. Cila fytyrë duket e frikësuar?

1. Ti shqetësohesh për gjërat që nuk mund t’i kontrollosh, gjeje një mënyrë që të qetësohesh.
2. Je perfeksionist dhe një njeri që punon shumë.

4. Cila fytyrë duket e pikëlluar?

1. Ti preferon të shmangësh çdo mosmarrëveshje dhe të jetosh i qetë
2. Ti e di saktësisht se çka dëshiron prej jetës tënde

5. Cila fytyrë duket e lumtur?

1. Je tip shumë kurioz dhe jeta për ty është një labirint.
2. Je tip racional dhe dëshiron që çdo gjë të jetë në vendin e vet.

6. Cila fytyrë duket e dëshpruar?

1. Ti gjithmonë mendon dy herë para se të veprosh
2. Të mungon vetëbesimi dhe shpesh kërkon ndihmë nga miqt.

7. Cila fytyrë duket kurioze?

1. Keni një personalitet të ndritshëm.2. Jeni tip i shoqërisë dhe rrethoheni me miq që ju japin energji,
8. Cila fytyrë duket e kënaqur?

1. Bëhesh energjik kur socializohesh me njerëz të ri
2. Je shumë mendje-hapur dhe emocionalisht i balancuar

9. Cila fytyrë duket krenare?

1. Je një person që arrinë shumë gjëra dhe të pëlqen ta testosh veten
2. Ke një shpirt rebel dhe dëshiron ti thesh kufijt

10. Cila fytyrë duket e shokuar?

1. Je spontan dhe shumë impulsiv
2. Nuk ju frikësohesh vëshitrësive dhe sfidave të jetës.