Kthehu lart

Zgjidh një letër dhe do zbulosh të ardhmen tënde në pak sekonda

Zgjidh një letër dhe do zbulosh të ardhmen tënde në pak sekonda GazetaExpress

Thuhet se taroti egjiptian është më realist se sa llojet e tjera të tarotit dhe më i lehtë për t’u interpretuar për lexuesit.

Taroti egjiptian është një nga format më të vjetrat ekzistuese, në fakt, leximi i tarotit egjiptian u bë një mënyrë për të kuptuar okultin dhe artin e hamendjes.

Në Egjiptin e lashtë ishte shumë e zakonshme që të konsultoheshin me letrat për të parashikuar të ardhmen dhe besonin verbërisht atë që thoshin, pasi ishte një qytetërim shumë paragjykues. Dëshironi të dini se çfarë tregojnë kartat për të ardhmen tuaj? Ju vetëm duhet të zgjidhni një nga këto 3 karta për ta zbuluar.

Hëna

Hëna ka një ndikim të madh në natyrë dhe tek njerëzit, sepse, sipas miteve të lashta, ajo ishte në gjendje të transformonte çdo person duke nxjerrë instinktet e tyre më të këqija.

Me këtë kartë, pasioni juaj ngrihet dhe ngrihet, por edhe xhelozia juaj, dhe jo vetëm ndaj partnerit tuaj. Nëse ndjehesh i urryer nga dikush, kjo del akoma më shumë në pah nën ndikimin e kësaj karte.

Karta e Hënës ju tregon se duhet të mendoni me qetësi përpara se të zgjidhni ndonjë problem, sepse edhe pse siguroni sukses, nëse nuk e konsideroni me kujdes vendimin tuaj, mund të dështoni në përpjekje.
Jini të durueshëm për të parë rezultatet e veprimeve tuaja, sepse ata do të vijnë ngadalë.

Kryeprifti
Hierarku përfaqësohet nga Zoti Anubis, zot i nekropolës, mbrojtës i shpirtrave dhe sekreteve dhe ai që është i pranishëm në gjykimin e shpirtrave. Anubis njihet edhe si Udhëzues, sepse është ai që i drejton shpirtrat në pushimin e tyre të përjetshëm, ose në ndëshkimin e tyre për veprimet e kryera gjatë jetës së tyre në tokë.
Nëse je i prirur ndaj së keqes dhe bën gjëra të këqija, do të ketë ndëshkim të pamëshirshëm të përjetshëm për shpirtin tuaj, por nëse bëni vepra të mira dhe zemra juaj peshon më shumë, kjo do të sjellë lumturi dhe prosperitet në jetën tuaj.
Kjo kartë ju mëson të vlerësoni se çfarë ndodh në jetën tuaj dhe të shihni anën pozitive të gjërave. Jeni të vetëdijshëm se çdo veprim ka një pasojë, por instinkti ju çon për të gjetur ekuilibrin dhe harmoninë e përsosur.

Triumfi
Kjo kartë simbolizon fundin e një beteje. Pas një lufte të gjatë, arrini triumfues, kurorëzohet nga dielli. Gjatë betejës suaj, kur derdhni shumë lot, nuk keni dëgjuar asgjë dhe keni qenë i vdekur brenda, por tani jeni përsëri duke jetuar dhe duke gjetur gëzim dhe lumturi në gjërat e vogla.

Kjo kartë ju sjell kohë të mira, lumturi dhe sukses financiar. Në fund shpërblimi juaj do të vijë. Tani është më mirë nëse askush nuk ju pengon, sepse edhe nëse shpata juaj është e lodhur dhe e lodhur, ajo ende ka forcë të mjaftueshme për të vazhduar duke hedhur goditje vdekjeprurëse.
Ju jeni të pandalshëm!

    Data: 01 Mars 2018 07:15
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera