Kthehu lart

Zgjidh një dritare të Parajsës dhe mëso çfarë të pret në jetë

Zgjidh një dritare të Parajsës dhe mëso çfarë të pret në jetë GazetaExpress

Zgjidh një dritare të Parajsës dhe mëso çfarë të pret në jetë

Dritare # 1

Urime! Ju keni zgjedhur dritaren e Parajsës për zemrën tuaj të mirë! Vetëm njerëzit me zemër të dashur zgjedhin këtë dritare. Duhet të jeni jashtëzakonisht të ëmbël dhe të vëmendshëm ndaj të gjithë njerëzve. Parajsa është plot me njerëz si ju!

Dritare # 2

Urime! Ju keni zgjedhur dritaren e Parajsën për dhembshurinë tuaj! Vetëm njerëzit me një kapacitet të madh për bujari dhe dashuri e zgjedhin këtë dritare. Duhet të jeni shumë të përkushtuar. Bota ka nevojë për më shumë njerëz si ju!

Dritare # 3

Urime! Ju keni zgjedhur dritaren e Parajsën për bujarinë tuaj! Vetëm njerëzit me aftësi të madhe për dhënie dhe altruizëm e zgjedhin këtë dritare. Duhet të jeni shumë të sjellshëm. Parajsa është plot me njerëz si ju!

Dritare # 4
Urime! Ju keni zgjedhur dritaren e Parajsës për hirësinë tuaj! Vetëm njerëzit me aftësi të mëdha për falje dhe durim zgjedhin këtë dritare. Ju duhet të jeni një person shumë i dashur! Bota ka nevojë për më shumë njerëz si ju!

Dritare # 5
Urime! Ju keni zgjedhur dritaren e Parajsës për urtësinë tuaj! Vetëm njerëzit me një mori të mençurisë dhe njohurive zgjedhin këtë dritare. Ju duhet të jeni një person shumë i besueshëm! Parajsa do të jetë e lumtur t’ju mirëpresë!

Dritare # 6
Urime! Ju keni zgjedhur dritaren e Parajsës për miqësinë tuaj! Vetëm njerëzit me dhurata të mëdha të mikpritjes dhe dashurisë zgjedhin këtë dritare. Ju duhet të jeni një person shumë i ngrohtë dhe mikpritës! Parajsa i do njerëzit si ju!

Dritare # 7
Urime! Ju keni zgjedhur dritaren e Parajsës për mendimin tuaj! Vetëm ata që janë shumë të ëmbël dhe simpatik zgjedhin këtë dritare. Ju duhet të jeni një mik i pabesueshëm dhe njeri familjar! Parajsa do të jetë e lumtur t’ju mirëpresë!

    Data: 01 Mars 2018 19:29
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera