Kthehu lart

Tri llojet e puthjeve që çdo çift duhet t’i provojë

Tri llojet e puthjeve që çdo çift duhet t’i provojë GazetaExpress

Puthja është një nga format më intime për të treguar dashurinë ndaj një personi.

Dhe, si çdo gjë tjetër, ajo nuk duhet të bëhet gjithmonë njëjtë në mënyrë që të mos shndërrohet në diçka të mërzitshme.

Kështu, ekzistojnë disa lloje të puthjeve që çdo çift duhet t’i dijë dhe t’i provojë.

Këto janë ato:

1. Puthja franceze

Puthja klasike me gjuhë, mos e lini pa e provuar.

2. Puthja ruse

Rusët e kanë një stil të veçantë të puthjes. Ata e fusin një copë akull në gojë dhe puthen duke e kaluar akullin nga njëra gojë në tjetrën derisa të shkrihet.

3. Puthja japoneze

Të putheni në mënyrë normale, duke i ngritur buzët në të njëjtën kohë, disa herë por pa ndërprerë për disa minuta.

    Data: 01 Mars 2018 01:59
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera