Kthehu lart

Shumica e njerëzve e kanë gabim – a mund t’i gjeni të gjitha 8-at në foto?

Shumica e njerëzve e kanë gabim – a mund t’i gjeni të gjitha 8-at në foto? GazetaExpress

Kjo fotografi është e mbushur me gjashtë, si dhe disa 8 të fshehura.

Gjetja e puzzles dhe kuize të reja, online ose në revista, është një nga gjërat e mia të preferuara.

Kush e di? Ndoshta mënyra se si teknologjia bën çdo gjë të lehtë në ditët tona, na detyron të përpiqemi të gjejmë mënyra të reja për të mbajtur trurin tonë në formë. Është e rëndësishme për të ushtruar mendjen shpesh.

Kuizet, lojërat, sudoku, fjalëkryqe, iluzionet optike dhe problemet e matematikës janë mënyra për të arritur atë.
Kjo fotografi është e mbushur me gjashtë, si dhe disa 8 të fshehura.

Mirë, keni 10 sekonda – sa 8 mund të gjeni ?!

Tani le të zbulojmë nëse ke të drejtë!

Përgjigja e saktë është 8, ka tetë 8 në foto ! 7 prej tyre janë në mes të gjashtë.

    Data: 12 Janar 2019 14:30
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera