Kthehu lart

Shën Valentini afër, Google tregon çka kërkojnë njerëzit për këtë festë

Shën Valentini afër, Google tregon çka kërkojnë njerëzit për këtë festë GazetaExpress

“Për të festuar në të gjitha mënyrat që njerëzit në mbarë botën tregojnë dashurinë e tyre (siç kanë bërë artistët për moshat), po e ndajmë raportin për t’ju dhënë një paraqitje globale në atë se si njerëzit e fetsojnë” , thotë zëdhënësi i Google, Olive U. Somuch.

Trendet e kërkimit që nga viti i kaluar i Shën Valentinit tregojnë se një nga pyetjet më të njohura rreth dashurisë është “Cilat janë pesë gjuhët e dashurisë”, duke iu referuar librit të Gary Chapman, 1995, ‘The Five Languages Love’.

Libri kategorizon mënyrën se si partnerët preferojnë të shprehin dashuri në pesë “gjuhë”, përkatësisht dhënia / pranimi i dhuratave, koha e cilësisë, fjalët e afirmimit, veprimet dhe prekja fizike, përcjell GSh.

Një tjetër prirje e kërkimeve popullore ishte këshilla se si t’i shprehnin ndjenjat e tyre. Idetë e dhuratave ishin gjithashtu një subjekt i madh i kërkimit.

    Data: 12 Shkurt 2019 01:10
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera