Kthehu lart

Pse lehin qentë kur këndohet Ezani

Pse lehin qentë kur këndohet Ezani GazetaExpress

Ju ka ndodhur ndonjëherë në momentin kur thërritet ezani të dëgjoni qen që lehin? Nëse po, atëherë nuk është rastësi. Të paktën, kështu thuhet...

Kur bëhet thirrja për namaz, “shejtani” largohet dhe lëshon zhurmë që mos të dëgjojë ezanin dhe kur përfundon ezani, ai kthehet me qëllim që të hutojë njeriun në mendime, duke i thënë: Kujto këtë gjë, kujto atë gjë, gjëra të cilat nuk i mendonte, derisa harron sa namaz ka falur.

Atëherë, e lehura e tij mund të jetë për shkak se ai shikon “shejtanët” dukë u larguar, por mund të jetë dhe ‘vetë qeni që leh ‘shejtan’”, sepse “shejtanët” marrin forma të ndryshme krijesash.


    Data: 08 Mars 2018 07:26
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera