Pamje të filmuara me dron tregojnë sesi anija e vogël parkon luftanijen gjigante

Një anije e vogël është filmuar me dron, duke e shtyrë dhe parkuar me precizitet luftanijen gjigante.

GazetaExpress

Anija L.E. William Butler Yeats, duket si një xhuxh në krahasim me luftanijen që e tërheq dhe e parkon në bazën detare Haulbowline në Irland në afërsi të Corkut, transmeton Telegrafi.

Pasi kryen misionin e saj, luftanija parkohet në port me ndihmën e anijes së vogël e cila pa ndonjë problem e vendos ku edhe është paraparë, duke mos i krijuar fare problem.

Luftanija Samuel-Beckett, vazhdimisht patrullon në ujërat e territorit të Mbretërisë së Bashkuar.

Të tjera

Lajmet e fundit