Kthehu lart

Nuk kishte patentë shofer, gënjeu policinë duke ju treguar patentën personazhit të filmave të animuar!

Nuk kishte patentë shofer, gënjeu policinë duke ju treguar patentën personazhit të filmave të animuar! GazetaExpress

Nëse kapeni duke vozitur pa patentë shofer, nuk është edhe ideja më e mirë për të provuar dhe të pretendoni se jeni Homer Simpson. Sidomos nëse je një grua (jo e verdhë) nga Milton Keynes.

Por kjo është pikërisht ajo që një grua bëri kur ajo u ndal policia në Buckinghamshire më parë gjatë kësaj jave.

Në vend që të tregonte drejtë policit për mungesën e patente shoferit, ajo ia dorëzoi licencën e Homer Simpson, një personazh i filmave të animuar, e plotësuar me nënshkrimin dhe adresën e tij.

Dënimi sigurisht që nuk mungoi në fund nga zyrtari policor. 

    Data: 18 Mars 2018 07:16
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera