Kthehu lart

"Lojërat e rrezikshme të fëmijëve", videjoa që do ju shokojë

"Lojërat e rrezikshme të fëmijëve", videjoa që do ju shokojë GazetaExpress

Të gjithë kanë dëshirë që fëmijët e tyre të luajnë me shoqëri në ambiente të natyrës.

Teknologjia i ka bërë fëmijët asocial dhe të painteresuar për të luajtur në natyrë dhe kjo po i shqetëson shumë prindër.

Por, shumë prej tyre, pasi ta shohin videon më poshtë, do të "gëzohen" që fëmijët e tyre "mbyllen" në shtëpi.

Në këtë video janë disa lojëra të cilat duket se fëmijët i luajnë e janë jashtëzakonisht të rrezikshme.

Shikojeni videon për më shumë.

    Data: 22 Tetor 2018 07:45
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera