Ky ilaç është më i fuqishëm se viagra, çfarë shkakton

Viagra nuk është asgjë, përpara këtij ilaçi të ri.

GazetaExpress

Quhet “Chemsex” dhe është medikamenti më i fundit që ju ndihmon të bëni seks për disa orë me radhë, pa u ndalim.

“Chemsex”, i prodhuar në Britani është stimulant shumë i fortë por si çdo drogë tjetër ka efektet e tij anësore.

Përdorimi i tepërt i tij do t’ju shkaktonte çrregullime në tru.

Të tjera

Lajmet e fundit