Kthehu lart

Gjyshja që ushton më pesha 91 kilogram të rënda

Gjyshja që ushton më pesha 91 kilogram të rënda GazetaExpress

Kjo zonjë ia ka dalë të ngritë pesha 91 kilogram të rënda. Mund të i jepet ndonjë kritikë se kjo nuk është teknika e duhur për të ngritur pesha, por siç thonë mediet kjo zonjë i ka 80 vite

Çdo njëri në moshë si të zonjës duhet të mbaj llogari për shëndetin dhe çdo lloj i ushtrimeve do të ju ndihmojë, por ngritja e peshave në këtë moshë është e mundimshme për skeletin, sidomos për femrat të cilat shpesh kanë probleme me ostereopozën.

Kështu që suksesi i kësaj zonjë është diçka për tu admiruar.


    Data: 03 Mars 2018 08:19
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera