Kthehu lart

Dikur dhe tani: 10 fotot që tregojnë sesa shumë ka ndryshuar jeta jonë

Dikur dhe tani: 10 fotot që tregojnë sesa shumë ka ndryshuar jeta jonë GazetaExpress

Koha ecën dhe nuk qëndron në vend numëro. Bashkë me kohën, zhvillohen pajisjet e ndryshme, por edhe njerëzit kanë ndryshuar goxha. Ndonjëherë bëhemi nostalgjik kur mendojmë për të shkuarën, pasi ky ndryshimi i shpejtë i teknologjisë na ka bërë të fiksuar pas telefonit dhe rrjetet sociale. Mirëpo, sot përmes këtij artikulli dhe fotove do të ktheheni pas në kohë, atëherë kur macja qëndronte mbi televizor si një “objekt” zbukurimi.

Macet

Filmat


Disqet e kompjuterit


Koha e kaluar jashtë shtëpisë


Vrapimi


Lodrat


Miqtë


Video lojëra


Telefonat


Televizorët


    Data: 11 Janar 2019 19:07
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera