Kthehu lart

Cilin zog sheh të parin? Zbulo motivin pse njerëzit të largohen nga jeta

Cilin zog sheh të parin? Zbulo motivin pse njerëzit të largohen nga jeta GazetaExpress

Secili nga ne pëlqen të lavdërohet për aftësitë dhe virtytet e tij, por kur vjen koha për të folur për gabimet, situata ndryshon thellësisht.

Njohja e vetvetes nuk është e lehtë edhe për ne. A keni pyetur veten se cilat janë sekretet tuaja më të thella? Nëse nuk i njihni ato, bëni këtë test!

Cilin nga këta zogj pe të parin?

Nëse keni parë zogun n.1:

Ky zog nxjerr në pah një personalitet shumë të vetëqëndruar. Kurrë nuk keni qenë i vëmendshëm ndaj asaj që po ndodh me të tjerët, ndaj asaj që ata kanë nevojë ose për situatën në të cilën po kalojnë.
Nëse nuk dëshironi të ktheni atë që ju merrni, rrezikon të lëndoni ndjenjat e të dashurit dhe të humbni njerëzit që janë me rëndësi të madhe në jetën tuaj. Çdo marrëdhënie spontane, ndihmë dhe mirëkuptim.

Nëse patë zogun n.2:

Jeni një person që ka tendencë të jetë shumë indiferent ndaj të tjerëve dhe kjo mund të çojë në probleme serioze kur bëhet fjalë për dëshirën për të pasur një partner ose për të mbajtur një miqësi.
Mos harroni se është shumë e rëndësishme të tregoni dashuri për të dashurit tuaj. Mos i ktheni shpinën njerëzve që kujdesen shumë për ty, do të ishit keq.

Nëse patë zogun n.3:

Keni qëndrime shumë të forta dhe arrogante. Jeni një nga ata njerëz që mendojnë se janë më të mirë se të tjerët dhe askush nuk mund t’ju mësojë asgjë, sepse ju keni gjithmonë të drejtë. Ky qëndrim i juaj do t’ju largojë nga miqtë tuaj, askush nuk do të dëshirojë të ndajë mendimet dhe përvojat e tyre me ju dhe qëndrimi juaj do të bëhet reflektim i pasigurive që mbartni brenda.

Nëse e patë zogun n.4:

Jeta juaj dominohet nga pesimizmi. Ata përreth jush gjithmonë përpiqen t’ju kënaqin dhe t’i plotësojnë pritshmëritë tuaja, por pikëpamja negative për gjithçka që ndodh rreth jush do t’ju bëjë të ndiheni të zhgënjyer dhe të shkretë.
Ky qëndrim nuk do t’ju lejojë të shijoni gjërat e thjeshta dhe të bukura në jetë.

Nëse keni parë zogun n.5:

Ky zog simbolizon pasiguritë tuaja që duhet luftuar. Çfarë duhet të bëni është të shikoni se çfarë mendojnë të tjerët për ju dhe të përqëndroheni në atë që doni, çfarë ju bën të lumtur, atë që duhet të mësoni dhe atë që jeni në të mirë.
Besoni dhe shikoni se si jeta juaj do të ndryshojë për mirë!

    Data: 05 Mars 2018 12:07
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera