Kthehu lart

Cilën letër zgjedh? Lexo çfarë rezervon muaji mars për ty

Cilën letër zgjedh? Lexo çfarë rezervon muaji mars për ty GazetaExpress

Bëni këtë test dhe merrni një parashikim. 

Gjithçka që ju duhet të bëni është të zgjidhni në mënyrë intuitive një kartë.

Karta 1
Këtë muaj do të filloni të besoni në dashuri. Mos harroni se sytë tuaj duhet të jenë të hapur për të gjetur dashurinë. Duhet të filloni të komunikoni më shumë, duke takuar njerëz të rinj.
Ju duhet të hapni botën tuaj dhe të zgjeroni rrethin tuaj shoqëror. Duhet të kujdeseni për kursimet dhe paratë tuaja.
Ky do të jetë një muaj ideal financiar. Trego më shumë besim tek fjalët dhe veprimet. Së shpejti do të takoni njerëz të rinj të cilët do të ndryshojnë jetën tuaj për mirë!

Karta 2

Është e mundshme që në muajin mars do të ndjeni një boshllëk të brendshëm që do t’ju bëjë të mendoni se çfarë është e gabuar në jetën tuaj. Jeta u krijua për të jetuar. Mos e humbni kohën tuaj vazhdimisht në punë.
Është koha që ju të filloni të jetoni duke u argëtuar. Nuk duhet të mendoni vazhdimisht për të tjerët. Është koha për të menduar për veten dhe të bëni atë që dëshironi.
Mos sakrifiko mundësitë që jeta ju ofron: Përdori ato plotësisht! Diçka e rëndësishme mund të ndodhë në jetën tuaj në të ardhmen e afërt. Ji gati!

Karta 3
Një takim shumë i rëndësishëm ju pret në mars. Do të ndodhë në mënyrë të papritur. Janë këto takime që japin shijen e jetës.
Në mars, ju duhet të merrni më shumë rreziqe. Mos harroni se ata që nuk rrezikojnë nuk kanë asgjë të habitshme. Ju jeni valë në një det të pasionit.
Karakteri juaj admiron seksin e kundërt, gjë që ndikon pozitivisht në arritjen e ndonjë qëllimi. Por mos harroni se, duke vepruar vetëm me mendje do ta arrini qëllimin!

    Data: 07 Mars 2018 09:27
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera