Kthehu lart

Bora dhe acari erdhi, ja çfarë të bëni për ti mbajtur këmbët e ngrohta

Bora dhe acari erdhi, ja çfarë të bëni për ti mbajtur këmbët e ngrohta GazetaExpress

Dëbora shkrihet në këmbë, dielli ngroh fytyrën tënde dhe ajri është i freskët dhe i freskët … Shëtitjet e dimrit do të ishin perfekte nëse nuk do të ishin për këmbët që të kenë të ftohtë.

Dhe nuk duket se ka rëndësi nëse i dyfishohem në çorape të rregullta, apo mbani një palë çorapesh të dendura të leshta, këmbët e mia githmonë kanë të ftohtë.

Por kohët e fundit kam mësuar një trik për ti bërë të ngrohta këmbët e mija gjatë dimrit.

Nuk është e komplikuar, nuk kushton asgjë, dhe merr vetëm një minutë.

Shkoni poshtë dhe shikoni se si mund të kaloni ditë të gjata dhe të bukura duke luajtur jashtë, këtë dimri.

Çfarë ju nevojitet:

Një palë mbrojtëse me elemente të xhamit

Një marker

Gërshërë.

    Data: 27 Shkurt 2018 04:39
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera