Kthehu lart

5 ditët më të mira të muajit mars për të prerë flokët

5 ditët më të mira të muajit mars për të prerë flokët GazetaExpress

​ Astrologët, siç e dini, janë në gjendje të shpjegojnë gjithçka na ndodh në jetë me lëvizjen e Hënës. 

Nuk mbeten thjesht këshillat e gjysheve. Edhe flokët, të gjatë apo të shkurtër, ndikohen nga Hëna dhe sinjalet e saj. Nëse i presim në ditët më të mira, atëherë stimulojmë rritjen ose jo në periudha të ndryshme.


Sa i përket muajit mars, astrologët thonë se ditët më të mira për të prerë flokët dhe për të stimuluar rritjen e tyre janë:
19 mars, 2018
20 mars, 2018
21 mars, 2018
24 mars, 2018
31 mars, 2018

    Data: 04 Mars 2018 19:56
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera