Të aftë apo me fat? Shikoni çfarë bëjnë këta shoferë veturash - Gazeta Express

12/09/2018 16:08

Të aftë apo me fat? Shikoni çfarë bëjnë këta shoferë veturash

12/09/2018 16:08

Videoja, që ka më shumë se 20 milionë shikime, shfaq shoferë të talentuar por edhe me shumë fat – duke shmangur edhe situatat më të rrezikshme.

Parkimi paralel i një Honda Civic dhe evitimi i një aksidenti të pabesueshëm do t’ju lënë pa fjalë, transmeton Gazeta Express.

Shikoni: