Shtiret se është plak, shikoni çfarë iu bën femrave


12/09/2018

Burri në video, që në fakt është i maskuar si plak, ka aftësi të pabesueshme akrobatike.

Ai bëhet kinse po i bie shkopi në tokë dhe kur njerëzit afrohen për t’i ndihmuar, ai nuk pranon ndihmën dhe rrotullohet prapa në mënyrë të pabesueshme, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni: 

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart