Shefi ia fut duart punëtores së tij


24/09/2018

Në videon e publikuar në Youtube, ku nuk tregohet se në cilin shtet ka ndodhur kjo gjë, duket qartë që shefi i fut duart sekretares së tij.

Nga sa kuptohet, vajza e ka futur në kurth eprorin e saj, sepse më vonë ajo dha dorëheqjen nga puna dhe dorëzoi regjistrimin në Gjykatë duke kërkuar dëmshpërblim.

Shikojeni videon: 

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart