Qeni e pret pronaren 80 ditë në rrugën ku ajo vdiq


15/11/2018

Pamje të qenit në mes të rrugës në Hohhot, Mongoli, janë shikuar me miliona herë.

Sipas atyre që e kanë publikuar videon, qeni është parë në rrugë çdo ditë prej kur pronarja e tij vdiq më 21 gusht, transmeton Gazeta Express.

Një taksist tha se njerëzit kanë provuar ta ndihmojnë atë, por sa herë dikush i afrohet qeni largohet me vrap.

“Lidhja e qenit me pronaren e tij ishte shumë e thellë. Pasi ajo vdiq, qeni ka qëndruar këtu prej atëherë. Çdo ditë është në rrugë, e shoh. Lidhja mes njeriut dhe qenit është me të vërtetë e fortë. 

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart