Plas gallata në rrjetet sociale pasi Trumpi u zgjodh president: Baj Baj lotaria amerikane (Fotot)


09/11/2016

Ndërsa edhe deklaratat e kryeministrit Rama kundër tij bënë që të ketë një frikë tek shqiptarët sidomos për sa i përket lotarisë amerikane.

Tashmë në rrjetet sociale ka ironi dhe gallatë në lidhje me refuzimin që mund tu bëhet shqiptarëve për tu bërë pjesë e ëndrrës amerikane.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart