Performanca e pabesueshme e këtyre dyve la jurinë gojëhapur


12/09/2018

Dy burra të rinj, dolën në skenën e America’s Got Talent dhe lanë gojëhapur jurinë me performancën e tyre.

Performanca e tyre është thjeshtë e pabesueshme – sikur një magji, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni: 

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart