Pema lundruese e Krishtlindjeve më e larta në botë (Foto) - Gazeta Express

02/12/2014 16:24

Pema lundruese e Krishtlindjeve më e larta në botë (Foto)

02/12/2014 16:24

Kjo pemë ndodhet në lagunën e Rodrigo de Freitas, në Rio de Janeiro të Brazilit. Pema me përmasa rekord u regjistrua në Guinness World Records dhe do të ndriçohet nga mbi tre milionë drita, çdo mbrëmje, deri në fund të vitit. 

Ceremonia e inaugurimit të saj, u shoqërua me interes të madh si dhe me shpërthime të shumta fishekzjarresh.