Pasi të shihni këtë video, nuk do bëni më selfie


24/09/2018

Ajo është bërë nga një studente filmi dhe titullohet “Selfie nga ferri”.

Autorja e videos është studentja gjermane, Meelah Adams. Ajo thotë se është frymëzuar nga filmat horror.

Shikojeni videon: 

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart