Nëse partneri ju thotë shprehje bëni kujdes


06/12/2018

Disa përfundojnë të martuar, e disa të ndarë. Por sipas ekspertëve, femrat e kanë mundësinë ta parashikojnë nëse një mashkull dëshiron lidhje serioze, apo thjesht kalon kohën dhe nuk e sheh të ardhmen me ju. 

 
Nëse shpesh thotë: “Askush nuk ka mbetur i kënaqur nga lidhjet serioze, më mirë qëndrojmë kështu siç jemi”.
 
Kjo fjali nuk duhet të tingëllojë mirë, pasi ai pak a shumë e ka të qartë se cila marrëdhënie është më mirë për të. Nëse ju qëndroni me shpresën se ai do lidhje serioze me ju, më mirë largohuni  prej tij, mos humbisni më kohën tuaj, shkruan Intv.
 
Sipas intv.al  është mirë të keni të qartë se çfarë kërkon secili nga një lidhje, sidomos në rastet kur ai sapo është ndarë nga një lidhje e gjatë, ka shumë mundësi që të mos ketë më dëshirë të krijojë diçka më serioze me dikë tjetër.
Shmangni zhgënjimet dhe shijoni jetën tuaj!

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart