Këta djem me Porsche bëjnë si të fortë, rrahin biçiklistin, por ja çfarë iu ndodhë më pas (VIDEO) - Gazeta Express

Këta djem me Porsche bëjnë si të fortë, rrahin biçiklistin, por ja çfarë iu ndodhë më pas (VIDEO)

01/10/2016 9:52

Por, papritmas, dy makina të mëdha i bien borisë duke kërkuar që t’ua hapin rrugën. Një nga djemtë shkon tek ta duke u bërtitur se përse po i bien borisë. Por, brenda pak sekondave nga makinat dalin forca të policisë, duke bërë që djemve me Porsche t’u “zhduket trimëria” brenda pak sekondave.

Videoja është publikuar në Youtube para pak ditësh dhe ka marrë shumë reagime.