Historia e veçantë: Erdhi në jetë si femër, më pas u bë mashkull dhe mbeti shtatzënë


12/01/2019

Gjatë procesit të transformimit Stephan, i cili është  27 vjeç  u njoh me Wyley Simpson dhe nisi me të një marrëdhënie intime.

Një e papritur ndodhi gjatë marrëdhënies së saj. Stephan mbeti shtatzënë në mes të kalimit të saj definitiv nga femër në mashkull.

Prej vitesh kishte marrë hormone mashkullore dhe ishte e bindur se ajo nuk mund të mbetej shtatzënë, ndaj kishte kryer marrëdhënie të pambrojtura me të dashurin e saj.

Si i dashuri i saj dhe ajo ndihen të lumtur, që sot kanë një fëmijë bashkë. 

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart