Gëzimi i foshnjes kur sheh botën për herë të parë me syze (Video)


18/02/2017

I vogli Emil mori një palë syze +7.0 nga nëna e tij në një video të këndshme që ka mahnitur botën.

Videoja shfaq Emilin ulur në një karrige për foshnje përderisa nëna e tij ia vendosë syzet, transmeton Gazeta Express.

Pasi nëna ia vendosë syzet dhe ai sheh qartë për herë të parë, foshnja fillon të buzëqeshë nga gëzimi.

Shikojeni videon:

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart