E pabesueshme, vetura Audi Q7 nxjerr kamionin e bllokuar në borë - Gazeta Express

E pabesueshme, vetura Audi Q7 nxjerr kamionin e bllokuar në borë

31/01/2019 16:49

Siç shkruajnë mediat e huaja, vështirësi të veçanta përjetuan sidomos shoferët e kamionëve në ngjitje malore.

Dhe një gjë e dëshmon një rast në rrugën Sarajevë-Foça e mbuluar nga bora, kur një kamion mbetet i bllokuar.

Por arsyeja pse është publikuar një video nuk është bllokimi i kamionit në borë, por një shofer, përkatësisht një automjet tjetër.

Bëhet fjalë për shoferin e një veture Audi Q7 me targa të Podgoricës i cili i erdhi në ndihmë shoferit të kamionit.

Duke u treguar “mjeshtër i vozitjes” ai e nxori kamionin nga bora.

Audi vuče šleper

Uploaded by Sladjana Djukanovic on 2019-01-26.