Disa nga rastet kur pronarët e shtëpive refuzuan të lëvizin - Gazeta Express

Disa nga rastet kur pronarët e shtëpive refuzuan të lëvizin

22/02/2019 14:14

Shitja e një shtëpie sigurisht është një vendim mjaft i vështirë.

Ka shumë që janë të lidhur emocionalisht me shtëpinë e tyre dhe të tjerë që nuk marrin para mjaftueshëm në këmbim për të njëjtën gjë.

Këtu janë disa raste të pronarëve kokëfortë të cilët nuk e kanë shitur shtëpinë e tyre për arsye të ndryshme. 10 Stubborn Homeowners Who REFUSED To Move Out