20-vjeçari nga Lushnja: Jam në hall, kreva marrëdhënie seksuale me një 47-vjeçare, por asaj i plasën… - Gazeta Express

03/01/2017 10:16

20-vjeçari nga Lushnja: Jam në hall, kreva marrëdhënie seksuale me një 47-vjeçare, por asaj i plasën…

03/01/2017 10:16

Madje së fundmi kjo taktikë që zgjedhin të rinjtë për t’u bërë të pasur është kthyer në shkatërrimin moral.

Ditën e sotme pranë “JOQ” ka shkruar një 20-vjeçar i cili tregon eksperiencën e tij seksuale me një 47-vjeçare si dhe kërkon ndihmë pasi e ndjen veten në hall shumë të madh pas kësaj marrëdhënieje seksuale.

“Kam një hall jashtëzakonisht të madh dhe do doja t’ju lutesha të gjithëve të më ndihmont me një ide. Para pak ditësh si pa dashje, “që se di as vetë se si”, bëra marrëdhënie me një 47-vjeçare. Por rreziku im ishte se ajo kishtë shumë kohë pa bërë marrëdhënie. Ia fillova punës për pak orësh, asaj i plasën ujërat e tubacionet, ua cfarë të them i shkreti. Problemi im më i madh është se ajo më merr orë e sekondë në telefon dhe unë i shkreti 20 vjeç jam. A ia vlen t’ia hap telefonin, fundja eshte mire nga lekët?”