Lajme

Gazeta Express

25/08/2019 20:46

Frashër Krasniqi thotë se punëtorët e sektorit privat në Kosovë po shfrytëzohen

Lajme

Gazeta Express

25/08/2019 20:46

Anëtari i PSD’së, Frashër Krasniqi, me anë të një postimi në Facebook ka thënë se punëtorët e sektorit privat në Kosovë po shfrytëzohen dhe shteti nuk po i mbron ata.

“A e dini sa ditë në javë punojnë punon një kamarier; sa ditë ka pushim dhe sa pak paguhet?” , ka shkruar ai.

“Kosovës i duhet një shtet që i mbronë punëtorët e sektorit privat nga shfrytëzimi!”.

/Gazeta Express/