Fotoja që ka marrë mijëra komente tallëse


Gazeta Express
9 Korrik 2019 12:17

Alessia Marcuzzi është mërzitur me akuzat e fansave se përdor fotoshop në fotot që hedh, kështu që kësaj radhe vendosi që të bëjë pikërisht atë që mendojnë ndjekësit.

Ajo ka hedhur një foto tërësisht të punuar me fotoshop duke zgjatur këmbët, holluar belin, zmadhuar gjoksin dhe të pasmet, gjë e cila vërehet lehtësisht nga çdo sy.

Në këtë mënyrë ajo është rebeluar ndaj ndjekësve, por një pjesë e mirë e tyre nuk e ka kuptuar lojën duke vijuar akuzat edhe pse Alessia e kishte hedhur me ironi.

Te fundit


Kthehu lart