Fotografia nga tramvaji po e përshkon botën: Kështu vajzat sllave luftojnë me të nxehtit


Gazeta Express
14 Qershor 2019 12:52

Portali ‘Slavorum’ ka shpërndarë një fotografi nga tramvaji zgrebas, në të cilën vëmendjen e tërheq një vajzë

Mediet kroate kanë publikuar foton, në të culën vajza ka fanelë ndoshta komode dhe pak të gjatë, por edhe jo mjaftesueshëm sa për t’u quajtur fustan.

Vajza është ballafaquar me shumë komente humoristike e satirike të bashkëvendësve ytë saj se si ‘vajzat sllave luftojnë me të nxehtit’. Vlerësojeni vetë a kanë pasur të drejtë!

Artikull i sponsoruar

Te fundit


Kthehu lart