Fotografi që tregojnë se si do të dukeshim nëse s'do t'i kishim celularët në duar - Gazeta Express

Fotografi që tregojnë se si do të dukeshim nëse s’do t’i kishim celularët në duar

Ballina

Gazeta Express

26/09/2019 16:37

Fotografi të frikshme!

Një seri fotosh të quajtur “Removed” nga fotografi amerikan Eric Pickersgill tregon njerëzit që shikojnë aty ku zakonisht është telefoni i tyre por që është i hequr.

Gjithçka duket e pakuptimtë dhe një realitet disi i frikshëm.

Fotografi e ka marrë këtë nismë në kuadër të një fushate ndërgjegjësimi që shumë gjëra po i humbasim nga fokusi i shumtë në ekranët e telefonave tanë të zgjuar.

Fotografitë kanë qenë një këmbanë alarmi dhe ka marrë një shpërndarje shumë të madhe. /albeu