Ford F-150 i ri, shumë më i fuqishëm se Silverado dhe Ram 500


Gazeta Express
30 Qershor 2019 18:00

Ford ka bërë ndryshime të mëdha, që të jetë më i mirë se konkurrenca që ka aktualisht.

Më e mira do ishte, sikur secili prodhues të bëjë ndryshime të mëdha, për çdo shtatë vjet në përpunimin e ndonjë modeli, transmeton Telegrafi. Të rralla janë makinat, si Nissan Titan që për 15 vjet ka mbetur njëjtë, por vazhdon të pëlqehet shumë.

Që kur është lansuar, e deri në gjeneratën e 13-të, F-15 ka pësuar vetëm ndryshime të lehta, duke mbetur si një model në llojin e këtyre makinave. Mirëpo, njëjtë nuk do të ndodhë edhe me versionin e ri, që lansohet vitin që vjen, si një model i vitit 2021.

Derisa mungojnë të dhënat dhe shtresa për kamuflazh nuk lejon të shihet asgjë, vërehet se janë mbyllur dritaret e pasme, derisa pjesa e përparme është zgjeruar në masë të madhe.

Raportohet se Ford është duke punuar shumë në F-150 të ri, që të jetë shumë më i fuqishëm se Chevrolet Silverado dhe Ram 500, si një makinë shumë më e mirë.

Te fundit


Kthehu lart