Fjalët shqipe që duhen shpëtuar - Gazeta Express

Fjalët shqipe që duhen shpëtuar

Gazeta Express

22/05/2019 23:09

Kur nuk i përdor vazhdimisht disa fjalë ato tingëllojnë të çuditshme. Profesor Edmond Tupja, në studion e Dita Jonë ishte për të “shpëtuar” 5 fjalë shqipe që rrezikohen nga përdorimi i fjalëve të huaja.

“Obligim”, “koshient”, “gjeneral”, “insistoj” dhe “dedikoj” janë pesë fjalët e përzgjedhura nga Profesor Tupja për ditën e sotme.

Zbuloni fjalët shqipe që mund të përdoren mjaft mirë në vend të tyre.