Fituesi i lojës shpërblyese ’60 sekonda’ merr mall falas në vlerë 2401.27€ - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

21/11/2019 13:49

Fituesi i lojës shpërblyese ’60 sekonda’ merr mall falas në vlerë 2401.27€

Lajme

Gazeta Express

21/11/2019 13:49

Edonis Vitija është zgjedhur fitues i lojës shpërblyese ’60 sekonda’ të cilën e organizon Interex, Edonisi në këtë kohë arriti të fusë produkte në shportë, me vlerë hiq më pak se 2401.27€.

Ai u shpreh shumë i ngazëllyer me faktin se arriti të zgjedhej fitues si dhe me shumën e produkteve të fituara, pasi edhe atij iu duk e pabesueshme kjo.

Kjo lojë është organizuar në nder të 15 vjetorit të Interex në Kosovë dhe Edonisi ishte fituesi i 6-të me rrathë kështu duke vendosur edhe shumën më të lartë të fituar në të gjitha edicionet e lojës ’60 sekonda’

Për më shumë ndiqeni videon më poshtë: