Kthehu lart

Vetëm 15 minuta mjaftojnë për vithe seksi: Stërvitja më e mirë në shtëpi! (video)

Vetëm 15 minuta mjaftojnë për vithe seksi: Stërvitja më e mirë në shtëpi! (video) GazetaExpress

Për formësim perfekt të vitheve dhe për këmbë të forta nuk janë meritore vetëm gjenet e mira. Përkundrazi, rëndësi të posaçme kanë ushtrimet.

Ne po ju ofrojmë ushtrimet të cilat mund t’i bëni në shtëpi, pa kurrfarë pajisjeje, sepse ndonjëherë të pasmet zhgënjejnë, transmeton Telegrafi.

Mjafton vullneti juaj dhe shumë pak minuta, për t’i bërë ato.

Përpos që kanë rëndësi funksionale, muskujt e vitheve dhe të këmbëve, kanë rëndësi edhe estetike, për t’u dukur sa më bukur.


    Data: 21 Korrik 2016 12:09
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera