Kthehu lart

Ushtrimet që jua krijojnë vijën V, të cilës asnjë femër s’mund t’i rezistojë (Video)

Ushtrimet që jua krijojnë vijën V, të cilës asnjë femër s’mund t’i rezistojë (Video) GazetaExpress

Një prerje V në muskujt e poshtëm abdominal është shenja kryesore e dedikimit të vërtetë ndaj pamjes fizike, si për meshkujt ashtu edhe për femrat. Kjo tregon se i qëndroni besnik programit të ushtrimeve dhe stilit të jetës.

Është e vërtetë se muskujt e barkut krijohen në kuzhinë, por krijimi i prerjes seksi “V” merr shumë më shumë punë, transmeton Telegrafi.

Për ta fituar këtë prerje duhet të krijoni një program ushtrimor me ushtrime për forcimin e muskujve të barkut, por nevojiten edhe ushtrime të këmbëve.

Këto janë disa nga ushtrimet të cilat duhet t’i futni në programin tuaj për ta fituar këtë prerje që i çmend të gjitha vajzat.

Reverse Crunches (4 seta me 10-12 përsëritje)

    Data: 28 Dhjetor 2016 13:38
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera