Ushtrimet gjeniale për t’i bërë vithet më seksi që ekzistojnë (Video)

Pavarësisht se nuk keni kohë të shkoni në palestër, prapë mund të ushtroni në atë mënyrë që t’i transformoni vithet dhe t’i bëni më seksit në botë.

GazetaExpress

E për ta bërë këtë, krejt çfarë ju duhet është një triko, dhe të veproni si në videon e më poshtme.

Ky ushtrim sugjerohet nga trajnerja e certifikuar e fituesit, Brittany Perille Yobe, e cila në Instagram-in e saj ka mbi 772,000 ndjekës. 

Të tjera

Lajmet e fundit