Meshkuj, ja si ta shpejtoni rritjen e muskujve (Video)

Me një modifikim të thjeshtë mund t’i bëni duart më të mëdha dhe të forconi trupin në mënyrë të shpejtë.

GazetaExpress

Ky modifikim ka të bëjë me ndryshimin e kapjes së peshave, transmeton Telegrafi.

Në të vërtetë, këllëfi plastik (fat gripz) për shkak të trashësisë së tij ndikon që peshat t’i mbajnë në mënyrën në të cilën jemi mësuar, andaj kështu arrijmë t’i rrisim muskujt të cilët zakonisht nuk janë aktivë.

Për presion më të madh në muskujt e parakrahut dhe bicepsit, në qoftë se nuk keni këtë shtojcë stërvitjeje, do t’ju ndihmojë një peshqir i zakonshëm, të cilin do ta mbështillni përreth peshave të cilat i mbani.

 

Të tjera

Lajmet e fundit