Kjo bukuroshe ju fton të bëni joga (Video)

Dëshironi të keni trupin perfekt si të Miranda Kerrit? Përse nuk do të ushtroni me të?

GazetaExpress

Pos për karrierën e vet të suksesshme, Miranda është e njohur edhe për mënyrën e shëndetshme të jetesës.

Çdo moment të lirë e kalon duke ushtruar jogë.

Joga e bën të qëndrueshme dhe me plot energji, transmeton Telegrafi.

“Shëndeti është pasuri, unë vërtet kështu mendoj. Nëse jam me veturë duke shkuar në punë, apo nëse jam në avion në rrugë për në punë, unë do të bëjë edhe meditimin”.

Shikoni ritualin e mëngjesit të bukuroshes dhe lirisht bashkojuni.


Të tjera

Lajmet e fundit