Kthehu lart

Këmbë të holla për vetëm dhjetë minuta (Udhëzimet)

Këmbë të holla për vetëm dhjetë minuta (Udhëzimet) GazetaExpress

Këmbët janë ndër atributet më të rëndësime të feminitetit, ndërkaq këmbët e holla dhe të gjata nuk është aq e vështirë t’i keni.

Në të vërtetë, nevojiten vetëm dhjetë minuta tri herë në javë të bëni ushtrime të duhura.

Pra, ditët e ngrohta po afrohen dhe prandaj ju këshillojmë që këtë herë t’ia filloni me kohë.

Vishni tutat tuaja të preferuara dhe klikoni “play”, sepse kjo video përmban ushtrimet më të rëndësishme, të cilat do t’ju ndihmojnë që t’i skalisni këmbët tuaja për një kohë të shkurtër.


    Data: 09 Shtator 2016 06:53
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera