Ju mjafton vetëm një pompë e këtillë që t’i zëvendësoni shtatë të zakonshme (Video)

Këto pompa janë dizajnuar special që të shkurtojnë kohën e ushtrimeve, ndërkaq të shtojnë efektin të cilin e kanë në muskuj.

GazetaExpress

Tani pakkush ka kohë për ushtrime, ndërkaq ushtrimet na janë të nevojshme më shumë se kurrë më parë, transmeton Telegrafi.

Prandaj bëni këto pompa, sipas instruksioneve që i shihni në xhirim dhe do të shtojnë shumëfish efektin, por do të shkurtojnë edhe kohën e ushtrimeve.

Të tjera

Lajmet e fundit