Kthehu lart

Ja disa ushtrime të cilat rrafshojnë stomakun dhe zvogëlojnë belin në afat rekord (Video)

Ja disa ushtrime të cilat rrafshojnë stomakun dhe zvogëlojnë belin në afat rekord (Video) GazetaExpress

Ndonjëherë abstenimi nga ushqimi thjesht nuk mjafton. Për të marrë trupi formën e vërtetë, ushtrimet janë të domosdoshme.

Nëse jeni njëra ndër ato femra të cilat nuk mund të imagjinojnë që në pishinë apo në plazh të dalin me rrathë në stomak, koha është që t’i filloni ushtrimet.

Për të qenë stomaku i rrafshët, ushqimi duhet patjetër të jetë i lehtë dhe të pini sasi të mëdha uji.

Ushtroni vetëm pesë herë në javë, ndërkaq dy ditë pushoni.

Vetëm me një regjim të këtillë trupi juaj mund të marrë formën e vërtetë. Provojini këto ushtrime dhe na tregoni rezultatet. Me fat!


    Data: 29 Gusht 2016 15:30
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera