Kthehu lart

Ja disa ushtrime për një bark më të rrafshët (VIDEO)

Ja disa ushtrime për një bark më të rrafshët (VIDEO) GazetaExpress

Injorojeni dembelinë dhe bëni këto nëntë ushtrime çdo ditë. Rezultatet do të jenë të dukshme.

Qëllimi i kësaj stërvitjeje në shtëpi është heqja e dhjamit nga stomaku dhe zvogëlimi i vëllimit të belit.

Përbëhet nga nëntë ushtrime. Për secilin ushtrim është e nevojshme t’i ndani 30 sekonda.

Rezultatet do të jenë të dukshme vetëm nëse do të jeni këmbëngulëse. Injorojeni dembelinë dhe përgatituni për verë! 


    Data: 14 Gusht 2016 16:37
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera