Femra, ja si mund t’i zmadhoni vithet në mënyrë natyrale për vetëm 5minuta (video)

Nëse doni të keni vithe perfekte, nuk ju duhet asgjë tjetër por vetëm të gjeni 5 minuta nga koha juaj.

GazetaExpress

Ushtrimet që shihni në videon më poshtë, sipas ekspertëve, do ju ndihmojnë të rregulloni edhe pjesën e belit dhe muskujt e këmbëve.

Të tjera

Lajmet e fundit