Kthehu lart

Bëjeni këtë ushtrim vetëm 2-3 minuta në ditë dhe do të keni trup seksi (Video)

Bëjeni këtë ushtrim vetëm 2-3 minuta në ditë dhe do të keni trup seksi (Video) GazetaExpress

Filloni me vetëm 20 sekonda në ditë, ndërkaq përfundojeni me disa minuta. Pas këtyre ushtrimeve shikohuni në pasqyrë dhe do të shihni ndryshimet.

Poenta është në përshtatjen graduale të qëndrimit, i cili aktivizon komplet të gjithë muskujt e trupit dhe në tërësi transformon trupin brenda një muaji.

Sfida zgjat 28 ditë apo katër javë, ndërkaq çdo të dytën ditë shtoni numrat e sekondave.


Kjo është radha e ushtrimeve dhe e numrit të sekondave se sa duhet të qëndroni çdo ditë:

Dita 1-rë:     20 sekonda

Dita 2- të:    20 sekonda

Dita 3- të:    20 sekonda

Dita 4- të:    30 sekonda

Dita 5- të:    40 sekonda

Dita 6- të:    Pushim

Dita 7- të:    45 sekonda

Dita 8- të:    45 sekonda

Dita 9- të:    60 sekonda

Dita 10- të:  60 sekonda

Dita 11- të:   60 sekonda

Dita 12- të:  90 sekonda

Dita 13- të:  Pushim

Dita 14- të:  90 sekonda

Dita 15- të:  90 sekonda

Dita 16- të:  120 sekonda

Dita 17- të:  120 sekonda

Dita 18- të:  150 sekonda

Dita 19- të:  Pushim

Dita 20- të: 150 sekonda

Dita 21- të:  150 sekonda

Dita 22- të:  180 sekonda

Dita 23- të:  180 sekonda

Dita 24- të:  210 sekonda

Dita 25- të:  Pushim

Dita 26- të:  210 sekonda

Dita 27- të:  240 sekonda

Dita e 28-të: Sa do që të mundeni

 

    Data: 25 Korrik 2016 08:55
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera